Quentin Tarantinon seuraavassa elokuvassa on kohta mukana koko Hollywood – tuorein kiinnitys on Al Pacino

08.06.2018 10:59 Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon tähtiä täynnä oleva Once Upon a Time in Hollywood -elokuva nähdään reilun vuoden kuluttua.

Eilen kerroimme ohjaaja-käsikirjoittaja Quentin Tarantinon kiinnittäneen tulevaan Once Upon a Time in Hollywood -elokuvaansa kahdeksan uutta näyttelijää. Nyt mukaan liittyi Varietyn mukaan myös Al Pacino, joka näyttelee leffassa hahmoa nimeltä Marvin Shwarz, joka on Leonardo DiCaprion esittämän hahmon agentti. Tämä on ensimmäinen kerta kun Pacino ja Tarantino tekevät yhteistyötä.

Elokuvassa näyttelevät Pacinon ja DiCaprion lisäksi ainakin Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr., Keith Jefferson ja Nicholas Hammond.

Synopsis kertoo elokuvan ”keskittyvän tv-näyttelijään nimeltään Rick Dalton (DiCaprio), joka on onnistunut esiintymään yhdessä hittisarjassa, mutta joka etsii mahdollisuutta päästä sisälle elokuvateollisuuteen. Hänen sidekickillään Cliff Boothilla (Pitt)  – joka on myös hänen varanäyttelijänsä – on samat aikeet. Sharon Taten kammottava murha ja Charles Mansonin kultin seuraajat toimivat taustana varsinaiselle tarinalle”.

Once Upon a Time in Hollywood saa ensi-iltansa 9. elokuuta vuonna 2019.