Quentin Tarantinon Star Trek -elokuvaa ei kannata odottaa henkeään pidätellen, varoittaa Simon Pegg

01.08.2018 17:02 Muropaketin toimitus

Star Trek 4 on juuri tuotannossa, mutta moni odottaa jo Quentin Tarantinon versiota legendaarisesta avaruusseikkailusta. Se ei kuitenkaan saata valmistua vielä vuosikausiin.

Quentin Tarantinon idea Star Trek -elokuvaksi on liikkunut eteenpäin hitaasti mutta suhteellisen varmasti. Parhaillaan käsikirjoitusvaiheessa olevaa elokuvaa on työstetty neljännen Star Trek -elokuvan esituotannon taustalla.

S.J. Clarksonin ohjaama, toistaiseksi vielä nimeämätön Star Trek 4 tähtää vuodelle 2020, mikä onkin nostanut esille kysymyksen, milloin Tarantinon versio mahdollisesti olisi valmistumassa. Franchisessa pitkään mukana olleen Simon Peggin mukaan ei ihan lähiaikoina.

“Luulen, että hänellä [Tarantino] oli meidät mielessään kun hän ideoi elokuvaa: hän pitää uudesta näyttelijäkaartista. Mutta hän tulee olemaan hyvin kiireinen Once Upon a Time in Hollywoodin kanssa, etten näkisi häntä tämän projektin parissa vielä viiteen, kuuteen vuoteen. Mihin mennessä me kaikki saatamme jo olla liian vanhoja”, Pegg kertoo Comicbook Movien uutisen mukaan.

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee sekin, että Tarantino on aiemmin kertonut jättävänsä elokuvanteon kymmenen ohjaustyön jälkeen. Star Trek olisi hänen kymmenes ohjauksensa.