Uusimmat

Quentin Tarantinon Star Trekistä saattaa tulla odotettua pehmompi elokuva

20.03.2018 21:01 Muropaketin toimitus

Star Trek -elokuvissa näyttelevä Simon Pegg arvelee, ettei Quentin Tarantinon käsikirjoitus välttämättä ole R-rated.

Pari kuukautta sitten Quentin Tarantinon uutisoitiin käyneen keskusteluja J.J. Abramsin kanssa. Tuon keskustelun kerrottiin johtaneen siihen, että kaksikko päätyi tekemään yhdessä käsikirjoituksen Star Trek -elokuvalle.

Tarantino on tunnettu aikuisille suunnatuista elokuvistaan, kun taas Star Trek -elokuvat on suunnattu nuoremmille katsojille. Käsikirjoitussopimuksen teon aikaan uutisoitiin, että tuleva Star Trek olisi aikuisille suunnattu eli R-rated.

LRM:n uutisen mukaan Star Trek -elokuvissa Scottyä esittävä Simon Pegg on kuitenkin sitä mieltä, että tuleva elokuva saattaa myös olla pehmompi, Tarantinosta huolimatta:

“En usko, että Tarantino on kirjoittanut R-reitattua Star Trek -käsikirjoitusta. Luulen, että siinä kävi niin, että hän meni JJ:n puheille ideansa kanssa. Muistan, kun hän kertoi siitä meille pitkän aikaa sitten. Hän taisi kertoa siitä minulle ja Edgarille [Wright] kauan aikaa sitten. Hän vain antoi sen JJ:lle ja luulen, että JJ pohtii sen pistämistä kirjoitushuoneeseen. Saimme sähköpostin, jossa sanottiin ’Arvaa mitä? Arvaa kuka tuli käymään toimistolla yhtenä päivänä?’. ”

Tarkoittaako tämä, ettei elokuva olekaan aikuisille suunnattu? Ei välttämättä. Kuulostaa siltä, että Peggin tiedot eivät ole aivan täydellisiä. Toivokaamme siis, että jos käsikirjoitus on aikuisille suunnattu, myös elokuvasta tehdään sen mukainen, ilman pehmennyksiä. Turha hyvää tarinaa on väkisin pakottaa tiettyyn muottiin.