Räävittömien Kingsman-leffojen tähti jättää elokuvasarjan

09.11.2018 13:19 | Muropaketin toimitus

Kahden ensimmäisen Kingsman-elokuvan pääosassa nähty Taron Egerton ei ole mukana elokuvasarjan kolmannessa osassa.

Räävitön Kingsman-franchise ottaa uutta suuntaa kolmannen elokuvan myötä. Kahdessa ensimmäisessä elokuvassa pääosaa esittänyt Taron Egerton on nimittäin Comicbook Movien mukaan vahvistanut, ettei häntä nähdä mukana kolmannessa elokuvassa.

Matthew Vaughnin kolmannen Kingsman-elokuvan on kerrottu sijoittuvan ensimmäisen maailmansodan aikaan, mutta monet elokuvasarjan ystävät ovat silti odottaneet näkevänsä aiemmista elokuvista tuttuja hahmoja sekä juuri esitellyt, amerikkalaiset Statesman-hahmot. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Vaughn suunnittelee jotain kokonaan uutta, jos Egertonkaan ei ole tulevassa elokuvassa mukana.

Se, ettei Egertonia nähdä sarjan kolmannessa elokuvassa, ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hän vielä joskus palaisi Kingsman-rooliinsa. Julkistuksensa lisäksi Egerton nimittäin tarkentaa, että he “edelleenkin tekevät bisnestä yhdessä”, mutta Vaughnin seuraava tarina “ei sisällä hänen hahmoaan”.

Kingsman 3 julkaistaan näillä näkymin 9. marraskuuta 2019. Muun muassa Brad Pittin ja Ralph Fiennesin on huhuttu liittyvän elokuvan näyttelijäkaartiin.