”Rakastan naisia, mutta…” – Alkuperäisen Ghostbustersin tähti ei ole innoissaan uudesta elokuvasta

13.10.2014 09:15 | Muropaketin toimitus

Ghostbusters

Myös Kylmä rinki -sarjasta tuttu Ernie Hudson esitti kahdessa ensimmäisessä Ghostbusters-elokuvassa Winston Zeddmorea.

Herra Zedmore osoitti Ivan Reitmanin ohjaamassa kauhukomediassa ihailtavaa avarakatseisuutta. Muistanette vielä tämän mainion keskustelun:

Janine Melnitz: Do you believe in UFOs, astral projections, mental telepathy, ESP, clairvoyance, spirit photography, telekinetic movement, full trance mediums, the Loch Ness monster and the theory of Atlantis?

Winston Zeddemore: Ah, if there’s a steady paycheck in it, I’ll believe anything you say.”

Ernie Hudson (kuvassa toinen vasemmalta) ei ole kuitenkaan ihan yhtä suvaitsevainen kuin roolihahmonsa. Mies ei nimittäin ole lainkaan innostunut uudesta Ghostbusters-elokuvasta, jossa pääosia esittää joukko naisia.

”Jos uudella elokuvalla ei ole mitään tekemistä kahden aikaisemman elokuvan kanssa ja sen pääosissa on pelkkiä naisia, miksi kutsua sitä Ghostbustersiksi? Rakastan naisia. Toivon että jos tämä suunnitelma toteutuu, naiset ovat hauskoja, ja jos eivät hauskoja, niin ainakin seksikkäitä. Rakastan ajatusta naishahmoista, mutta idea pelkistä naishahmoista on mielestäni huono. En usko, että fanit haluavat nähdä sitä”, Hudson totesi UK Telegraphille.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Ghostbustersin kierrätys saapuu elokuvateattereihin. Paul Feigin komedia on tällä hetkellä vasta käsikirjoitusvaiheessa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: UK Telegraph

Muropaketin uusimmat