Renny Harlin on nyt iso nimi Kiinassa – kiitos siitä kuuluu tälle elokuvalle

28.07.2016 08:13 | Tatu Junni

Renny Harlinin ura on parhaassa nosteessa vuosikausiin. Suomalaisohjaajan toimintakomedia Skiptrace keräsi Kiinan elokuvateattereissa avausviikonloppunaan 60 miljoonan dollarin lipputulot – ja oli näin samalla Jackie Chanin uran paras avaustulos Kiinassa.

Skiptrace on kiinalais-hongkongilais-yhdysvaltalainen toimintakomedia. Elokuvan päärooleissa nähdään Jackie Chan, Johnny Knoxville ja Fan Bingbing. Sivuosasta voi bongata Johnny Knoxvillen hahmon tyttöystävää esittävän Sara Forsbergin.

Kevyesti rullaavan Skiptracen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Hongkongilaisetsivä Bennie Chan (Jackie Chan) on yrittänyt napata pahamaineista rikospomoa, Victor Wongia jo vuosikausia. Kun Wongin käskyläiset alkavat kiusata Bennien sukulaistyttöä Samanthaa (kiinalaistähti Fan Bingbing), on Bennien etsittävä käsiinsä ainoa mies, joka häntä voi auttaa: paljon ja nopeasti puhuva amerikkalainen uhkapeluri Connor Watts (Johnny Knoxville). Connorin löydyttyä epätodennäköinen taistelupari aloittaa viihdyttävän ja vaarallisen seikkailun Mongolian lumisilta vuorilta Gobin autiomaan hiekkadyyneille.”

Skiptrace saapuu Suomessa laajempaan levitykseen 2. syyskuuta. Elokuvan kantaesitys nähdään Ilokuvafestivaaleilla jo elokuun alussa.

skiptrace-poster

skiptrace-poster-0

skiptrace-poster-2

Muropaketin uusimmat