Ridley Scott tekee Alien-elokuvia hautaan asti – nimesi jo Alien: Covenantin jatko-osan

20.03.2017 08:48 | Muropaketin toimitus | 1610

Alien: Covenant saa ensi-iltansa toukokuussa. Se ei suinkaan ole jäämässä Ridley Scottin viimeiseksi Alien-elokuvaksi.

Tuoreessa, Fandangolle antamassaan haastattelussa Ridley Scott on ilmoittanut aikovansa tehdä ainakin neljä Alien-elokuvaa lisää.

Kyllä, neljä.

”Luvassa on Alien: Covenantin jälkeen vielä yksi elokuva, ennen kuin olemme palanneet ensimmäisen Alieniin. Jos Covenant ja sen seuraaja menestyvät, on luvassa ehdottomasti vielä kolme elokuvaa lisää”, Scott lupasi.

Samassa yhteydessä hän nimesi Alien: Covenantia seuraavan elokuvan Alien: Awakeningiksi. Kummallista kyllä, Scott viittasi sen sijoittuvan Prometheuksen ja Covenantin väliin, mikä saattoi tietenkin olla vain ajatusvirhe.

Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa asuvan ihmisen elinajanodote on noin 80 vuotta. Ridley Scott on Hollywoodissa elokuvia tekevä britti, joka täyttää tänä vuonna 80.

Mikäli Scott tosiaan aikoo tehdä vielä neljä Alien-elokuvaa, ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että ohjaaja aikoo mennä vielä hautaan xenomorphit ja facehuggerit sylissään. Toki on mahdollista, ettei Scott ohjaa neljää seuraavaa Alienia itse, mutta hän toimii varmasti ainakin tuottajana.

“Voin tehdä vaikka toiset kuusi Alien-elokuvaa. En aio enää luopua tästä uudelleen. En todellakaan”, Ridley Scott julisti maaliskuun alussa.

Alien
Kaikki jutut aiheesta