Riskinotto kannatti – Black Widow on hitti sekä elokuvateattereissa että Disney+:ssa

12.07.2021 08:59 | Muropaketin toimitus

Marvelin Black Widow tienasi vain kolmen päivän aikana yli 200 miljoonaa dollaria.

Marvel Studiosin ja Disneyn päätös julkaista Black Widow -elokuva samanaikaisesti sekä elokuvateattereissa että Disney+:n Premier Access -osiossa osoittautui oikeaksi, sillä Marvel-leffasta muodostui hitti.

Disney kertoo viime perjantaina ensi-iltansa saaneen elokuvan tienanneen noin 218 miljoonaa dollaria. 80 miljoonaa tästä on peräisin Yhdysvalloista, 78 miljoonaa kansainvälisiltä markkinoilta ja 60 miljoonaa Disney+ -palvelusta. Tämä on ensimmäinen kerta kun Disney paljastaa suoratoistopalvelunsa Premium Access -osion tarkkoja lukuja.

Black Widow ei kuulu palvelun kuukausimaksuun, vaan sen voi vuokrata lisämaksua vastaan, joka on on noin 30 dollaria. Suomessa leffa kustantaa 21,99 euroa. Elokuva ei ole vielä saanut ensi-iltaansa esimerkiksi Kiinassa tai Intiassa, jossa teatterit ovat suljettuina koronapandemiatilanteen takia.

Kahden vuoden tauon jälkeen tänä vuonna nähdään vielä kolme uutta Marvel-elokuvaa. Black Widow’n lisäksi luvassa ovat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Spider-Man: No Way Home ja Eternals.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi