Risto Räppääjä -elokuvan jatko-osan tähdet paljastettiin

14.05.2009 14:12 | Muropaketin toimitus

ristoMari Rantasila ohjaa Tiina ja Sinikka Nopolan käsikirjoittaman Risto Räppääjä ja polkupyörävaras –elokuvan. Elokuvan pääosiin, Risto Räppääjän ja Nelli Nuudelipään rooleihin, on valittu Severi Heikkilä ja Lauramaija Luoto. Muissa rooleissa on mm. Annu Valonen, Ulla Tapaninen, Martti Suosalo ja Marcus Groth.

Laulavina lääkäreinä nähdään veljekset Martti ja Pantse Syrjä. Elokuvan musiikista vastaavat Risto Räppääjästä musiikki-Jussin voittaneet Iiro Rantala ja Markku Kanerva.

Mari Rantasilan ohjaama  Risto Räppääjä oli vuoden 2008 katsotuin kotimainen elokuva, joka on saanut elokuvateattereissa yli 211 000 katsojaa. Elokuva on pyörinyt Finnkinon Tennispalatsissa ennätyksellisesti yli vuoden (67 viikkoa) ja on edelleen ohjelmistossa.

Risto Räppääjä ja polkupyörävaras –elokuva kuvataan heinä-elokuussa 2009 Vantaan Kartanonkoskella ja ympäriinsä Uudellamaalla. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Sinikka ja Tiina Nopola ja tarinaa on ollut kehittelemässä myös Mari Rantasila. Tuottajina ovat Lasse Saarinen ja Rimbo Salomaa Kinottaresta.

Risto Räppääjä ja polkupyörävaras saa ensi-iltansa 12.2.2010.