Robert Downey Jr. muisteli ensimmäistä käyntiään Disneylandissa: “Olin pilvessä ja jouduin pidätetyksi”

27.08.2019 16:59 Muropaketin toimitus

Iron Man -tähti Robert Downey Jr. on paljastanut joutuneensa nuorempana pidätetyksi Disneylandissa.

Disneyn D23 Expossa vieraillut Robert Downey Jr. aloitti fanitapaamisen yllättävällä paljastuksella, kertoo Entertainment Weekly. Astuessaan lavalle Iron Man -tähti kertoi joutuneensa pidätetyksi ensimmäisellä retkellään Disneylandiin:

“Tässäpä teille palanen triviaa. Kun ihan ensimmäistä kertaa olin käymässä Disneylandissa, minut talutettiin toiseen paikkaan, heti sen jälkeen kun minut oli pidätetty. Minut vietiin yllättävän ystävälliseen keskukseen, jossa minulle annettiin tiukkasävyinen varoitus, ja sitten palautettiin, mikäli muistan oikein, yhden hyvin pettyneen ryhmänjohtajan luokse. Olen istunut tämän häpeän päällä aikani ja paljastan sen nyt kaikille tänään.”

Downey jatkaa haluavansa hyvittää tilanteen jollain tapaa “sille henkilölle, joka joutui pidättämään hänet pilven poltosta gondolissa ilman lupaa”.

“Enkä halua sekoittaa tilannetta enempää vihjailemalla, että lupia pilven polttoon gondolissa olisi jostain edes saatavilla”, hän vitsailee.

Sitä, minkä ikäinen näyttelijä pidätyksensä aikaan oli, tarina ei kerro. Mutta maininta ryhmänjohtajasta viittaa vahvasti teini-ikään.