Uusimmat

Robert Downey Jr. palaa Sherlock Holmesin rooliin – kukaan ei vaan tiedä milloin

28.10.2016 08:49 Tatu Junni

Sherlock Holmes 3

Robert Downey Jr. teki pari sangen viihdyttävää Sherlock Holmes -elokuvaa vuosikymmenen taitteessa. Nyt elokuvasarjasta ollaan käärimässä trilogiaa.

Vaikka Robert Downey Jr. ilmoitti aikaisemmin tänä vuonna toivovansa pääsevänsä tekemään Sherlock Holmes 3:a ennen vuodenvaihdetta, eivät aikataulut ole edenneet näin tehokkaasti.

Olennaisinta lienee kuitenkin se, että Sherlock Holmes 3 on edelleen tekeillä ja alkuperäisin voimin.

Variety-lehden mukaan Downey on yhdessä Warner Bros. Picturesin ja Village Roadshow’n kanssa pistämässä pystyyn kirjoittajatiimiä, joka luo mestarietsivälle uuden pähkinän purtavaksi. Tällä hetkellä mukana on mielenkiintoisia nimiä: Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider), Kieran Fitzgerald (Snowden), Justin Malen (Baywatch), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) ja Gary Whitta (Rogue One: A Star Wars Story).

Jo nyt on vahvistettu, että myös Jude Law palaa rooliinsa ja Guy Ritchie ohjaamaan.

epäselvää sen sijaan on se, milloin Sherlock Holmes 3 saa ensi-iltansa. Lähivuosina Baker Streetin suunnalla riittää liikettä siinä määrin, että elokuvan julkaisua on harkittava tarkoin.

BBC:n Uusi Sherlock -sarjan neljännen kauden lisäksi Holmesista ja Watsonista riittää erilaisia tulkintoja myös valkokankaalle: Sony Picturesilla on tekeillä Holmes and Watson -komedia ja tammikuulle 2018 on jo ehditty vahvistaa Sherlock Gnomes -animaatioseikkailu.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat