Robert Downey Jr. sekoilee eläinten kanssa Dolittle-elokuvan uudessa mainoksessa – Iron Man -tähden komedia saapuu Suomeen tammikuussa

11.12.2019 09:18 Muropaketin toimitus

Uusi Doctor Dolittle saa Suomen ensi-iltansa 17. tammikuuta.

Universal Pictures on julkaissut uuden promovideon Dolittle-komediasta, jonka pääosassa nähdään Robert Downey Jr. Mainospätkässä hän valvoo koekuvauksia joissa eläimet esittävät ikonisia kohtauksia tunnetuista elokuvista.

Promossa eläinten ääninäyttelijöinä ovat Octavia Spencer, Emma Thompson, Rami Malek, Craig Robinson, Kumail Nanjiani, John Cena ja Ralph Fiennes.

Edellisessä vuoden 1998 Tohtori Dolittle -elokuvan pääosassa nähtiin Eddie Murphy. Stephen Gaghanin ohjaama Dolittle on fantasiakomedia eläinlääkäristä, joka osaa puhua eläinten kanssa.

Dolittle-elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Robert Downey Jr. astuu uusiin saappaisiin elokuvassa Eläintohtori Dolittle, lastenkirjallisuuden klassikkoon pohjautuvassa tarinassa miehestä, joka osaa puhua eläinten kanssa.

Omalaatuinen tri John Dolittle (Robert Downey Jr) on kuuluisa lääkäri ja eläintohtori entisajan Englannissa. Kohdattuaan suuren surun hän on erakoitunut sulkeutumalla kartanoonsa seuranaan sekalainen joukko eksoottisia eläinystäviä. Mutta kun nuori kuningatar sairastuu vakavasti, vastahakoisen Dolittlen on lähdettävä etsimään parannuskeinoa merten takaa, myyttiseltä saarelta. Matkasta tulee huikea seikkailu, ja tohtori saa takaisin elämänilonsa ja rohkeutensa löytäessään uusia ihmeellisiä eläimiä ja kohdatessaan vanhoja vihollisia.

Tohtorin matkaan lyöttäytyvät nuori oppipoika ja kokonainen kaarti luonteikkaita eläinystäviä: arka gorilla, innokas mutta pieniälyinen ankka, alituiseen keskenään kinastelevat nyrpeä strutsi ja pirteä jääkarhu sekä päättäväinen papukaija, joka on Dolittlen tärkein neuvonantaja ja uskottu.

Alkuperäisen ääniversion rooleissa kuullaan värikäs joukko elokuvatähtiä: mukana ovat mm. Oscar-palkitut Rami Malek, Octavia Spencer ja Emma Thompson sekä Kumail Nanjiani, John Cena, Oscar-voittaja Marion Cotillard, Frances de la Tour, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland ja Craig Robinson.

Muissa rooleissa nähdään Antonio Banderas, Michael Sheen ja Oscar-voittaja Jim Broadbent.”