UUSIMMAT

Robert Englund nimesi suosikkitapponsa Painajainen Elm Streetillä -elokuvissa

11.04.2017 15:20 Muropaketin toimitus

Freddy Kruegeria esittäessään Robert Englund pisti kylmäksi valtavan joukon ihmisiä. Nyt Englund on nimennyt oman suosikkinsa lukuisista lahtauksista.

Robert Englund osallistui Monsterpalooza-tapahtumaan viime viikonloppuna. Sunnuntaina järjestetyssä paneelissa legendaarinen kauhunäyttelijä nimesi suosikkitapokseen ”Hearing Aid” -kohtauksen ”viimeisestä” Painajainen Elm Streetillä -elokuvasta eli Freddy’s Dead: The Final Nightmaresta.

Asiasta uutisoiva Bloody Disgusting siteerasi Englundia seuraavasti:

”Se on niin Cronenbergin hengessä tehty pään räjähtäminen. Tyypit rakastivat sen tekemistä. Itse rakastan sitä koska se on poliittisesti niin epäkorrekti. Tunnen monia, en tiedä mikä poliittisesti korrekti termi on enää nykyään… Ei varmaan kehitysvammainen – tunnen monta erikoistarpeista näyttelijää. Jummi, työskentelen näyttelijöiden kanssa, jotka ovat pyörätuolissa tai joilla on näköongelmia, eivätkä he halua esittää pelkkiä hyviksiä koko aikaa. He haluavat esittää myös pahiksia ja konnia. Rakastan tuon asian poliittista epäkorrektiutta. Freddy on tasa-arvoinen sarjamurhaaja. Häntä ei kiinnosta onko jollain kuulokoje. Hän tappaa kaikki,” Englund kiitteli.

Kohtaus ja Robert Englundin haastattelu videoina alla.

Painajainen Elm Streetillä
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat