Robert Rodriguezin ja James Cameronin Alita: Battle Angelista järjestetään Suomessa erikoisnäytös viikko ennen elokuvan virallista ensi-iltaa

29.01.2019 21:01 | Muropaketin toimitus

Alita: Battle Angel esitetään ennakkonäytöksenä jo 5. helmikuuta. Elokuvan virallinen ensi-ilta on 14.2.

Robert Rodriguezin ohjaama ja James Cameronin sekä Laeta Kalogridisin käsikirjoittama tieteistoimintaseikkailu Alita: Battle Angel julkaistaan Suomessa 14. helmikuuta. Elokuvasta järjestetään kuitenkin erikoisennakko jo reilu viikko ennen ensi-iltaa Finnkinon teattereissa.

3D-erikoisnäytökset järjestetään tiistaina 5. helmikuuta Itiksen Imax-salissa sekä Espoon, Helsingin, Tampereen ja Turun Scape-saleissa. Näytöksen alussa esitetään noin puolen tunnin mittainen kooste Alitan maailmanensi-illan punaiselta matolta Lontoosta. Erikoisnäytöksen katsojille luvataan olevan jaossa myös rajoitettu erä Alita: Battle Angel -keräilyjulisteita.

Alita: Battle Angel kertoo kyberneetikko Idon (Christoph Waltz) löytämästä, kaatopaikalle hylätystä kyborgista nimeltä Alita (Rosa Salazar). Ajan päästä Alitalle valkenee, että hänellä on erityisiä taisteluvoimia, joita hän voi käyttää pelastaakseen ystävänsä ja perheensä, joita hän on oppinut rakastamaan. Selvittäessään totuutta alkuperästään, Alita päätyy matkalle pimeään ja korruptoituneeseen maailmaan, jossa hän joutuu taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan.

Muropaketin uusimmat