Robert ”The Walking Dead” Kirkmanin ääriväkivaltaiseen sarjakuvaan perustuvasta tv-sarjasta julkaistiin kohtausnäyte

25.01.2021 08:27 Muropaketin toimitus

Invincible-sarjan mainospätkä huijaa katsojaa, joka ei ole lukenut alkuperäissarjakuvia.

Amazon Prime Video on julkaissut The Walking Deadista parhaiten tunnetun Robert Kirkmanin Invincible-sarjakuvaan perustuvasta saman nimisestä tv-sarjasta ensimmäisen kohtausnäytteen.

Invincible on sekoitus ääriväkivaltaista supersankarikertomusta ja ihmissuhdedraamaa. Mainospätkä keskittyy jälkimmäiseen ja antaa ilmeisen tahallaan väärän kuvan katsojalle, joka ei ole lukenut alkuperäissarjiksia.

Invincible kertoo Mark Graysonista, tavallisesta teinistä, jonka isä on maailman vahvin supersankari Omni-Man. Täyttäessään 17 vuotta myös Mark huomaa omaavansa supervoimia. Tämä on vain tarinan lähtöasetelma, jota käsitellään suunnilleen parin ensimmäisen albumin verran. Myöhemmin aikuisille suunnattu kertomus ponkaisee aivan muille tasoille.

Sarjan ääninäyttelijöinä toimivat muun muassa Steven Yeun, Sandra Oh, J.K. Simmons, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman ja Chris Diamantopoulos.

Invincible saa ensi-iltansa Amazon Prime Videossa 26. maaliskuuta, jolloin tarjolle tulee kolme ensimmäistä jaksoa. Uudet jaksot nähdään aina perjaintaisin. Ensimmäinen kausi sisältää kahdeksan jaksoa.

Invincible-sarjakuvaa julkaistiin vuosien 2003 ja 2018 välillä 144 numeroa. Jos sarjis ei ole tuttu, niin suosittelemme tutustumaan siihen aluksi vaikka digimuodossa. Ensimmäinen numero löytyy ilmaiseksi täältä.