RoboCop-tähti Jackie Earle Haley: ”Paul Verhoevenin versio ei ole ikääntynyt kovin hyvin”

17.02.2014 12:20 | Muropaketin toimitus

RoboCop

Uusi RoboCop sai ensi-iltansa Suomessa perjantaina. Elokuvan nimekkäimpiä tähtiä ovat Michel Keaton, Samuel L. Jackson ja Gary Oldman, mutta mukana on myös muita pitkän linjan tähtiä.

Watchmenistä ja Painajainen Elm Streetillä -remakesta tuttu Jackie Earle Haley esittää RoboCopissa konekytän luomiseen osallistuvaa aseseppää.

”Paul Verhoevenin alkuperäinen RoboCop on hieno leffa, mutta se ei ehkä ole ikääntynyt kovin hyvin. Se näyttää aikansa lapselta. Huolimatta uuden elokuvan K12-leimasta, niin uskon että siitä löytyy riittävästi toimintaa niin vanhoille kuin uusillekin faneille”, Haley totesi Dome.fi:n haastatellessa miestä hiljattain.

Lue koko juttu täältä:

Haastattelu: RoboCop-tähti Jackie Earle Haleyn mielestä alkuperäinen elokuva on aikansa elänyt

Keskustelu

kyllä se alkuperäinen robocop vieläkin on kova leffa ja varsinkin kun siitä ei oltu yritetty tehdä inhimillistä kuten uudessa

Pakkohan se on promota kun haastista antaa, ei siitä mihinkään pääse. Hyvin kyllä ymmärtää jos alkaa pidemmän päälle tympimään. Hyvä sentään, että pääsi muutakin puhumaan. Hyvästä näyttelijästä kuitenkin kyse.

Tuli käytyä leffa vilkaisemassa ensi-iltana ja ihan menevä tapaus oli. Menin sisään sillä mielellä, että tulen todennäköisesti vihaamaan koko tuotosta kun sen verran kovasti alkuperäisen fani olen mutta yllätyin positiivisesti.

Eihän tuo mitään erikoista ollut eikä pärjää omissa kirjoissani alkuperäiselle mutta ihan katsottava pätkä kuitenkin joka tulee todennäköisesti katsottua jossain vaiheessa uudestaankin.

Haley on vallan pätevä näyttelijä, joka on kyllä esiintynyt turhan monessa kökköleffassa. Kannattaa tsekata esim. jutussakin mainitut Kaikki kuninkaan miehet ja Little Children, hienoja leffoja.

Haastiksen aikana mies kuulosti kovin tympääntyneeltä toistaessaan Robocopia kehuvia mainoslauseita. Innostui heti kun puhui jostain muusta.

Aki / Dome.fi

Alhainen ikäraja ja aikuisempaa tyyliä on turha odotella. Myös uusi puku ja paljas käsi ärsyttävät.. Katsomatta paskaa.

”Lapsielokuva” joutui aikanaan Suomen sensuurin kohteeksi ja sensuroimattoman, k-18 version levitys oli laissa kielletty. Ostin omani Venäjältä..

Nyt niitä saa joka kaupasta ja maksaa alle kympin.

Tietysti, kun itse on mallia tv-sarja ja remake näyttelijä, niin tuollaista väitettä voi tulla ulos suusta oman uran pönkittämiseksi.

Alkuperäinen oli hyvä. Uutta en ole nähnyt, mutta nämä ulostulot antavat kuvan, että koko tekijäporukka kertoo, että ”se on uusi ja hieno, ja ei se nyt niin paska ole ja vanhakin on jo aika vanha, älkää vahingossakaan verratko ja k12 koska laajempi yleisö” (= rahanahneet tuottajapomot tekemässä perhe-elokuvaa).

Muropaketin uusimmat