Roger Moore saapuu Suomeen – tapaa Bond-legenda pääkaupunkiseudulla

08.04.2009 11:22 Muropaketin toimitus

James Bondin roolista parhaiten tunnettu näyttelijä Sir Roger Moore vierailee Suomessa 3.-5. toukokuuta julkistamassa muistelmansa ”Nimeni on Moore, Roger Moore”. Vierailunsa yhteydessä Moore tapaa myös suomalaisia fanejansa neljässä eri tilaisuudessa.

Roger Moore on elävä legenda, maailman ehkä tunnetuimman elokuvasarjan keulahahmo ja monien mielestä ainoa oikea James Bond. Suorapuheisessa ja lämpimän humoristisessa elämäkerrassaan hän kuvaa poikkeuksellisen mittavaa, jo 1940-luvulla alkanutta näyttelijänuraansa. Viileän komea Agentti 007 tuli Mooren näyttelemänä lähemmäksi kirjailija Ian Flemingin hahmoa, hienostunutta brittiläisen yläluokan edustajaa, mutta rikastutti safariasuineen ja älyttömine keksintöineen elokuvahistoriaa myös camp-huumorin klassikkona.

Nopeat sutkaukset ja viileä charmi purevat myös Mooren muistelmissa. Television alkuvaiheet ja Hollywoodin kultakauden elänyt maailmantähti seurustelee kauniiden, rohkeiden ja rikkaiden kanssa. Muun muassa Audrey Hepburn, Cary Grant, Frank Sinatra ja Elizabeth Taylor kuuluvat muistelmien henkilökaartiin. Lisäksi 81-vuotias Moore kertoo avoimesti taistelustaan syöpää vastaan ja siitä, miten työ Unicefin hyväntahdonlähettiläänä on muuttanut hänen maailmankuvaansa.

Bond-legenda on yleisön tavattavissa seuraavasti:

Sunnuntaina 3.5. klo 13 kauppakeskus Sellossa Espoon Leppävaarassa sekä kello 18 alkaen KAVA:n Bond-elokuvan erikoisnäytöksessä (loppuunmyyty).

Maanantaina 4.5. klo 16.30 Aleksin Suomalaisessa kirjakaupassa.

Tiistaina 5.5. klo 11.30 Helsingin keskustan Suuren Kuun kirjakaupassa sekä klo 16.30 Helsingin keskustan Akateemisessa kirjakaupassa.