Ron Jeremy Rukka-takissa: Anselmi – nuori ihmissusi tulee taas

29.02.2016 09:22 | Muropaketin toimitus

Pitkälti talkoovoimin syntynyt Anselmi – nuori ihmissusi sai ensi-iltansa tammikuussa 2014.

Kriitikoilta sangen kolean kohtelun saanut ja teatterikierroksellaan alle 5000 katsojaan yltänyt Anselmi lienee useimmilta jo unohtunut. Elokuva olikin jo vaarassa hautautua historian hiekkaan, mutta nyt Anselmi tekee uuden tulemisen.

VL Media julkaisee Matti Pekkasen ohjaaman ja käsikirjoittaman ”ihmissusitarinan” 1. huhtikuuta. Luvassa on peräti tupla-dvd, joten toivottavasti bonusmateriaaleja on saatu pakettiin mukaan runsaasti. Anselmi oli jo aikaisemmin saatavilla dvd:llä hetken aikaa, mutta hyvin rajatulla jakelulla. VL Median kanavilla Pekkasen elokuva saapuu myös isojen puljujen valikoimiin.

Dome.fi:n arvostelussa Anselmi – nuori ihmissusi kuitattiin kömpelöksi, mutta mielenkiintoiseksi elokuvaksi:

”Kotikutoisesta sympaattisuudestaan huolimatta Anselmi – nuori ihmissusi on kovin persoonaton ja katsojan näkökulmasta täysin yhdentekevä kyhäelmä, joka on yhtä hukassa itsensä suhteen kuin päähenkilönsäkin. Tarinan jännite sakkaa, osa näyttelijöistä on koulunäytelmätasoa ja koko ihmissusiteema mukana kuin ruosteisella nastalla. Puolitiehen ovat jääneet myös ajankuvan rakentaminen sekä hahmojen motiivien hahmottaminen.”