Ronda Rousey haluaa esittää ”Metroid-leffan kuumaa misua”

24.02.2016 13:08 | Tatu Junni

Judokana ja vapaaotteluista tunnettu Ronda Rousey hinkuu kovasti isojen Hollywood-elokuvien pääosiin.

The Expendables -elokuvasarjassa näyttelemistä kokeillut Rousey ilmoitti viime syksynä haluavansa Marvel Studiosin Kapteeni Marvel -elokuvan nimiosaan. Ainakaan toistaiseksi ei sarjisjätti ole naista lähestynyt. Pornoteollisuuden ehdotuksesta nainen kieltäytyi.

Nyt Ronda Rousey on ilmoittanut haluavansa Nintendon klassikkopeliin pohjautuvan Metroid-elokuvan Samusiksi.

”Olen aina halunnut olla Samus. Se olisi tosi kova rooli. Rakastan sitä miten ihmisille selvisi vasta myöhemmin, että Metroid-pelin sankari onkin asun sisällä kuuma misu. Valtaosan ajasta Samus on kuitenkin puku päällä, joten häntä esittäessä voisi vain mussuttaa donitseja ja hengailla. Toivottavasti Metroidista tehdään leffa”, Rousey ilmoitti Gamespot-sivuston haastattelussa.

Seuraavaksi Ronda Rousey tähdittää Nick Cassavetesin ohjaamaa ja käsikirjoittamaa Road House kierrätystä. Metroid-elokuvan toteutuminen on yhä pelkän arvailun varassa.

Ensimmäinen Metroid-peli ilmestyi Japanissa elokuussa 1986. Se julkaistiin ensin Famicom Disk Systemille, myöhemmin 8-bittiselle Nintendolle. Pelin menestyksen takaa löytyvät Gunpei Yokoi, Yoshio Sakamoto ja Hirokazu Tanaka.

Olisiko Ronda Rousey hyvä Samus?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat