Ryan Reynolds jaksaa nauraa omalle Green Lantern -elokuvalleen – Paljasti nyt, miksi ei anna jo aiheen olla

08.10.2020 12:55 | Muropaketin toimitus

Ryan Reynoldsin tähdittämä Green Lantern julkaistiin vuonna 2011.

Näyttelijä Ryan Reynolds hauskuuttaa katsojia tulevassa Free Guy -elokuvassa, jonka on määrä saada ensi-iltansa joulukuussa, mikäli koronatilanne sen sallii. Free Guyn lehdistökonferenssissa (Comicbook Movien kautta) Reynolds paljasti, miksi hän yhä edelleen nauraa vuonna 2011 julkaistulle supersankarielokuvalleen Green Lantern.

Reynoldshan vitsaili sille myös elokuvassaan Deadpool, mutta muistutti tapahtumassa, että hän todellakin nauraa vain itselleen, ei Green Lantern -elokuvassa työskenteleville muille näyttelijöille tai elokuvantekijöille.

“Kirjoitin sen mukaan Deadpoolin käsikirjoitukseen ja huomasin, että tuntui hyvältä valaista sitä hetken aikaa. Joten en tiedä, se on jotain sellaista, mitä olen aina tehnyt, sillä kaikista keskeisin asia urallani on se, että olen aina nauranut itselleni. Ihan alusta saakka. Ja onhan siinä paljon naurettavaa. Jokaisella meistä on oma juttumme. Sitä makaa yöllä valveilla ja ajattelee, että se ja se tekemäni juttu oli niin kamala tai tyhmä tai naurettava. Minusta siinä on hyvää polttoainetta moneen hyvään juttuun”, Reynolds selittää.

Deadpoolin tulevaisuus on vielä epäselvä, mutta sitä ennen pääsemme (toivottavasti) näkemään Reynoldsin hupaisassa Free Guyssa, jonka trailerin voi katsastaa tästä:

Muropaketin uusimmat