Ryan Reynolds kuvaa uutta toimintaelokuvaa Michael Bayn kanssa ja jatkaa pelleilyään Twitterissä

20.09.2018 13:00 | Muropaketin toimitus

6 Underground -toimintatrilleri nähdään Netflixissä kesällä 2019.

Michael Bayn ohjaaman 6 Underground -toimintaelokuvan kuvaukset ovat tällä hetkellä käynnissä, mutta työnteko ei näytä hidastavan elokuvan pääosanesittäjä Ryan Reynoldsia. Hän jatkaa tutulla tyylillään sosiaalisessa mediassa ja on nyt twiitannut oikeasti hauskan videopätkän leffan kuvauksista, jossa mies kertoo millaista on työskennellä Bayn kanssa.

6 Undergroundin käsikirjoittajina ja tuottajina toimivat parhaiten Deadpool- ja Deadpool 2 -elokuvista tutut Rhett Reese ja Paul Wernick .

Six Undergroundin on tarkoitus saada ensi-iltansa Netflixissä ensi kesänä, mutta juuri muuta siitä ei ole paljastettu ja juonikuviot ovat tällä hetkellä tarkoin varjeltu salaisuus.

Elokuvassa nähdään Reynoldsin lisäksi muun muassa Dave Franco (Now You See Me, The Disaster Artist), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven, Sicario: Day Of The Soldado), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising, Triple Frontier), Corey Hawkins (Kong: Skull Island, BlacKkKlansman), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), Lior Raz (Fauda), Mélanie Laurent (Operation Finale) ja Payman Maadi (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi).