Uusimmat

Ryan Reynolds potki Deadpool 2:n ohjaajan pihalle näkemyserojen takia?

16.11.2016 09:42 Tatu Junni

Deadpool

Ryan Reynolds on kommentoinut ensimmäistä kertaa julkisuudessa ohjaaja Tim Millerin lähtöä Deadpool 2:n tekijätiimistä.

GQ:n haastattelussa Ryan Reynolds muotoili vastauksensa melko diplomaattisesti:

”Voin vain sanoa sen, että minusta on surullista että Tim Miller lähti. Hän on nerokas tyyppi, joka teki todella paljon töitä Deadpoolin eteen”, Reynolds aloitti vastauksensa.

”Tiedän milloin minun pitää saada hallita asioita ja milloin pitää päästää irti. En halua istua Tim Millerin kanssa ja sanella, miten Deadpoolin erikoistehosteet pitää tehdä. Se mies on yksi velho tehosteiden suhteen. Mutta minä olen se, joka tuntee hahmot ja tiettyjen juttujen sävyt todella hyvin. Ja olen lisäksi ollut se, joka on tehnyt Deadpoolia pisimpään, jos sarjistyyppejä ei lasketa mukaan. 11 vuotta olen vierittänyt tätä Sisyfoksen kiveä mäkeä ylös ja kerta toisensa jälkeen se on vierinyt päälleni. Aion siis tehdä Deadpoolia aina loppuun asti”.

Sama suomeksi:

Ryan Reynolds ja Tim Miller eivät löytäneet yhteistä säveltä Deadpool 2:n tekemisestä ja Miller sai lähteä.  Huhujen mukaan ohjaaja olisi halunnut tehdä ison luokan toimintaleffan X-Menin tyyliin, kun taas Reynolds tahtoi jatkaa ensimmäisen elokuvan linjalla.

Tiedossa ei vieläkään ole, kuka Deadpool 2:n ohjaa, mutta todennäköisimpänä ehdokkaana pidetään David Leitchia.

Deadpool 2 saa ensi-iltansa tällä tietoa vuonna 2018.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat