Uusimmat

Ryhmä-X ja Ihmeneloset kohtaavat vääjäämättömästi valkokankaalla, kun Fox apinoi Marvelia

09.12.2013 20:20 Muropaketin toimitus

X-Men / Fantastic Four

20th Century Foxilla on hallussaan filmatisointioikeudet Marvelin Ihmenelosiin ja Ryhmä-X:ään. Molemmat sankariryhmät ovat jo seikkailleet valkokankaalla ja lisää elokuvia on luvassa.

Eikä siinä vielä kaikki: luvassa on myös Ihmenelosten ja Ryhmä-X:n yhteisseikkailu.

Fox on kiinnittänyt käsikirjoittaja Simon Kinbergin luomaan yhtenäisen universumin, jossa sekä mutantit että supersankarit seikkailevat. Esikuvana toimii tietenkin Marvel Studiosin valkokangasmaailma, jossa eri hahmot vierailevat toistensa elokuvissa ja yhden seikkailun tapahtumat heijastuvat toiseen.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan 20th Century Fox on tehnyt Kinbergin kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Sen puitteissa mies pyrkii vahvistamaan studion asemaa supersankarielokuvien saralla.

”Minulla on paljon ideoita siitä, miten brändit voidaan yhdistää ja toteuttaa se, mitä kaikki nykyään ajattelevat: olla kuten Marvel. Haluan rakentaa useisiin elokuviin ulottuvia tarinoita”, Kinberg totesi.

Vielä ei ole tiedossa, mitkä Foxin suunnitelmat konkreettisesti ovat. Simon Kinberg kuitenkin viimeistelee parhaillaan vuonna 2015 ilmestyvän Ihmeneloset-elokuvan käsikirjoitusta. Ei olisi kovin yllättävää, jos elokuvassa noteerattaisiin Ryhmä-X:n olemassaolo jollain tavalla.

Seuraava X-Men-elokuva on vuorostaan toukokuussa 2014 ilmestyvä X-Men: Days of Future Past.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Vielä yksi jättiensi-ilta muutenkin ruuhkaiselle kesäkaudelle 2015 12.11.2013
o Game of Thrones -tähti uuden Marvel-supersankarileffan pääosaan? 10.10.2013
o Mark Millar: ”Ihmeneloset ja Ryhmä-X nähdään samassa elokuvassa ihan varmasti” 20.8.2013
o Vuoden 2015 Ihmeneloset-elokuva saa apua X-Men-ohjaajalta 25.2.2013 09.50

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter