Saako HBO Nordicin kehuttu Watchmen jatkoa vai ei? Näin sarjan luoja kommentoi asiaa tällä hetkellä

24.10.2019 09:09 | Muropaketin toimitus

Damon Lindelof on epävarma haluaako tehdä lisää upeaa Watchmen-sarjaa.

HBO:n Watchmen-sarjan luoja ja käsikirjoittaja Damon Lindelof on aiemmin kertonut hänen yhdeksästä jaksosta koostuvan ensimmäisen tuotantokautensa olevan oma kokonaisuutensa, joka ei pääty cliffhangeriin tai jätä asioita ainakaan liikaa auki. Nyt Lindelof kertoo The AV:n haastattelussa ettei ilmeisesti aio tehdä Alan Mooren klassikkosarjikseen pohjaavaa sarjaa lisää, vaikka saisikin mahdollisuuden.

– Eihän se ole minun tarinani, eihän? Tein siitä vain sopivan ja tarkoituksenmukaisen jatkon sarjakuvalle, Lindelof sanoo.

– Minusta olisi paljon kiinnostavampaa jos joku muu jatkaisi showrunnerina oman kertomuksensa kera, sitä katsoisin ihan saatanan innoissani. Nämä nyt nähtävät yhdeksän jaksoa sisältävät periaatteessa kaiken mitä minulla on antaa Watchmenille ja mitä haluan sillä sanoa. Katsotaan mitä tulevan pitää, hän jatkaa.

Lindelof suostui myös kertomaan kenen tekemää Watchmen-sarjaa hän mieluiten katsoisi.

– Ryan Cooglerin Watchmen, Lindelof toteaa ytimekkäästi.

Muropaketin omassa Lindelof-haastiksessa hän kertoi mm. mitä oppi Lostin tekemisestä ja kertoi ihailevansa Alan Moorea yli kaiken tämän mielipiteistä huolimatta: ”Alan Moore toivoi ettemme tekisi tätä” – Haastattelussa HBO Nordicin uuden Watchmen-sarjan luoja Damon Lindelof

Arviossamme Watchmen todettiin kuuden jakson perusteella mestariteokseksi:

Watchmen on huippusarja, jota pitää katsoa useampi jakso putkeen – HBO Nordicin supersankariuutuus on vuoden positiivisimpia yllätyksiä

Muropaketin uusimmat