Uusimmat

Borat-tähti jäi melkein kiinni uutta elokuvaa tehdessään – Donald Trumpin läskipuku pysyi salaisuutena hätävalheen ansiosta

03.11.2020 16:40 Muropaketin toimitus

Sacha Baron Cohen pukeutui “läskipukuun” Borat 2:ssa ja soluttautui Donald Trumpina republikaanien kokoukseen.

Borat Subsequent Moviefilm -elokuvassa nähdään uskomaton kohtaus, missä Boratia esittävä Sacha Baron Cohen maskeerataan presidentti Trumpin näköiseksi ja missä hän soluttautuu republikaanien kokoukseen, jossa hänen on määrä lahjoittaa tyttärensä varapresidentti Mike Pencelle.

Ellen DeGeneres Show’ssa vieraillut Baron Cohen paljasti melkein jääneensä kiinni mennessään kokoukseen sisälle.

“Meillä on maskeeraustiimi, joka muokkasi minut Donald Trumpiksi. Sitten puin päälleni läskipuvun, sellaisen 55-tuumaisen läskipuvun, jonka maskeeraustiimi kertoi olevan tarkalleen hänen kokonsa. Sitten puin toisenlaisen valepuvun ja laitoin Trumpin hiukset eri tavalla. Pääsin ohi tapahtuman turvamiesten, mutta TSA:n turvatarkastuksessa minut testattiin metallinilmaisimella, mikä piippasi rintakehäni kohdalla. Olin kauhuissani, koska ajattelin, että heti kun hän koskettaa minua, hän huomaa läskipuvun, enkä olisi päässyt sisään. Niinpä valehtelin hänelle, että se on sydämentahdistin, minkä jälkeen pääsin sisään”, näyttelijä selittää.

Katso koko hilpeä haastattelu tästä videosta: