Sacha Baron Cohen uhkaa palkata Rudy Giulianin lakimiehekseen, jos hän ei voita Golden Globe -palkintoja

05.02.2021 10:15 | Muropaketin toimitus

Sacha Baron Cohen on ehdolla kahden Golden Globe -palkinnon voittajaksi.

Sacha Baron Cohen on ehdolla kahdessa eri kategoriassa tämän vuoden Golden Globe -gaalassa. Ehdokkuudet myönnettiin kategorioissa paras miessivuosa draamaelokuvassa ja paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa.

Pääosaehdokkuus tuli tietysti Borat Subsequent Moviefilm -leffasta ja sivuosaehdokkuus The Trial of the Chicago 7 -elokuvasta.

Baron Cohen reagoi uutiseen tuttuun tyyliinsä Twitter-tilillään. Ensin hän kehui kaikki kollegansa asiallisesti ja veti sen jälkeen homman omalla kohdallaan täysin läskiksi. Hän uhkaa palkata Rudy Giulianin lakimiehekseen, jos palkintoja ei heru.

Borat Subsequent Moviefilm sain ensi-iltansa Amazon Prime Videossa Yhdysvaltain presidentinvaalien alla viime lokakuun lopussa.  The Trial of the Chicago 7 tuli tarjolle Netflixiin vain viikkoa aiemmin. Molemmat keräsivät lähinnä kehuja Muropaketin arvosteluissa:

Arvostelu | Sacha Baron Cohenin toinen Borat-elokuva saa nauramaan vedet silmissä, mutta lähellekään vuoden 2006 komedian tasoa se ei yllä

Arvostelu | The Trial of the Chicago 7 on upeiden näyttelijöiden juhlaa, mutta pikkuviat nakertavat Netflixin uutuuselokuvan arvosanaa

Muropaketin uusimmat