UUSIMMAT

Sadat tuhannet tahtovat Johnny Deppin takaisin Pirates of the Caribbeaniin – Samaan aikaan elokuvasarjan uusi tähti hehkuttaa tulevaa leffaa

20.11.2020 09:35 | Muropaketin toimitus

Seuraavan Pirates of the Caribbean -elokuvan pääosassa nähdään Margot Robbie.

Johnny Depp sai pari viikkoa sitten potkut Ihmeotukset-elokuvien Grindelwaldin roolista, josta miehelle maksetaan kuitenkin koko palkkio hänen kuvattuaan leffaan yhden kohtauksen.

Depp ei myöskään esiinnyt enää jatkossa Pirates of the Caribbean -elokuvissa, vaikka melkoinen määrä faneja haluaakin miehen takaisin Jack Sparrow’n rooliin. Riza Siddiquin aloittama nettiadressi on kerännyt jo yli 300 000 allekirjoitusta. Fanien mukaan tuleva Pirates of the Caribbean -elokuva uppoaa kuin merirosvolaiva, jos Depp ei ole mukana.

Margot Robbie puolestaan hehkuttaa Colliderin jutussa hänen tähdittämänsä Pirates of the Caribbeanin olevan ”täynnä mimmienergiaa”.

Enempää näyttelijä ei halua tai voi kertoa leffasta vielä tässä vaiheessa. Robbien merirosvoelokuvan käsikirjoituksesta vastaa myös Birds of Preyn rustannut Christina Hodson. Elokuva on vasta esituotantovaiheessa, eikä sen ensi-ilta ole selvillä.

Muropaketin uusimmat