Sadomasokismia 70’s Show -tähdelle? Mila Kunis kommentoi Fifty Shades -huhuja

19.02.2013 13:42 | Muropaketin toimitus

Mila Kunis

Sadomasokismia ja Twilight-fanitusta yhdistävästä Fifty Shades -kirjasarjasta kaavaillaan elokuvaa, mutta kuka olisi sopiva esittämään alituiseen punastelevaa Anastasiaa?

Tv-sarjoista 70’s Show ja Family Guy sekä elokuvista Black Swan ja Ted (kuvassa) tuttu Mila Kunis on huhujen mukaan johtava ehdokas Fifty Shades -filmatisoinnin pääosaan. Nyt näyttelijä on itse kommentoinut asiaa Extra-sivustolle – joskin melko epäselvällä tavalla.

”Ei! En ole epäkiinnostunut roolista”, Kunis vastasi kysymykseen Fifty Shadesin tähdittämisestä. Näyttelijä ei siis kiellä saati myönnä mitään ja niinpä huhumylly jatkaa jauhamistaan jatkossakin.

Aikaisemmin Anastasian roolin on huhuttu menevän Emma Watsonille (Harry Potter -elokuvat) tai Shailene Woodleylle (The Descendants, ensi vuoden The Amazing Spider-Man 2). Nuoren neidin sadomasokismin saloihin johdattavan Christianin rooliin on puolestaan kaavailtu niin Channing Tatumia kuin Ryan Goslingiakin. Luonnollisesti nämäkin väitteet ovat jääneet vain huhuiksi.

E. L. Jamesin kirjaan pohjautuvalla Fifty Shades -elokuvalla ei ole vielä sen enempää ohjaajaa kuin julkaisupäivääkään.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Extra

Muropaketin uusimmat