“Salainen” rooli julki – Matt Damon paljasti, mitä hän teki Thor: Love and Thunder -elokuvan kuvauksissa

29.07.2021 15:00 | Muropaketin toimitus

Matt Damon nähdään tutussa cameo-roolissa tulevassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa.

Taika Waititin ohjaamassa Thor: Ragnarok -elokuvassa nähtiin cameo-rooleissa Matt Damon ja Luke Hemsworth, jotka esittivät näyttelijöitä, jotka esittävät näytelmässä Thoria ja Lokia (kuvassa yllä). Damon nähtiin myös tulevan Thor: Love and Thunder -elokuvan kuvauspaikalla, ja nyt näyttelijä on Comic Bookin uutisen mukaan vahvistanut olevansa mukana Waititin tulevassa elokuvassa.

“En tiedä onko se mikään salaisuus, koska kaikkihan sen jo tietävät. Menin sinne kuvauksiin. Sen voi ymmärtää paparazzien ottamista kuvista, jotka paljastavat mitä me teimme. Palasimme Luke Hemsworthin kanssa samoihin cameo-rooleihin, mitä esitimme edellisessä elokuvassa. Meillä oli niin hauskaa, että Taika otti meidät takaisin tekemään vitsin uudestaan ja päivittämään sitä hieman”, Damon kertoo.

Thor: Love and Thunder julkaistaan elokuvateattereissa toukokuussa 2022. Keskeisissä rooleissa nähdään Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Jaimie Alexander, Chris Pratt, Karen Gillan, Russell Crowe ja Waititi.