Samuel L. Jackson selitti, miksi Nick Fury ei ottanut Captain Marveliin yhteyttä jo The Avengersissa tai Avengers: Age of Ultronissa

09.03.2019 10:56 | Muropaketin toimitus | 1

Oman elokuvansa jälkeen Captain Marvel liittyy Avengers-joukkoon Avengers: Endgamessa.

Asiasta vihjattiin Avengers: Infinity Warin lopussa ja vahvistettiin nyt julkaistussa Captain Marvelissa: Brie Larsonin esittämä Kapteeni Ihme osallistuu neljännen Avengers-elokuvan Thanos-ongelman ratkaisuun. Moni katsoja on kuitenkin ihmetellyt, miksei Nick Fury kutsunut Carol Danversia apuun jo aiemmin, kun maapalloa uhkasi tuho. Miksi vasta Thanos sai Furyn lähettämään viestin Danversille?

Samuel L. Jackson on nyt selittänyt Furyn toiminnan syitä, kertoo Cinemablend:

“Hän sanoi ainoastaan hätätapauksessa. Muut hätätapaukset olivat hoidettavissa niiden ihmisten taholta, jotka olivat läsnä. Alienien hyökkäys, se saadaan hoidettua. Puolet väestöstä ei ollut kuolemassa. Meillä vihdoinkin on hätätapaus, joka mielestäni vaatii hänen läsnäoloaan. Tämä on ennennäkemätöntä. Kuinka sitä vastaan voi taistella? Minä en voi taistella sitä vastaan. Jos en ole paikalla, tarvitsen jonkun, joka voi hoitaa homman. Kaikki muut ihmiset ovat tehottomia. He ovat mahtavia hoitamaan normaaleita, jokapäiväisiä maailmantuhoja. Mutta galaksienvälinen pahis, jolla on kaikki ikuisuuskivet, vaatii vähän enemmän.”

Selityksessä on kieltämättä järkeä. Jos paikan päällä olevat sankarit näyttävät selviytyvän tilanteesta, miksi pyytää Captain Marvelia apuun jostakin galaksin toiselta laidalta? Infinity Warin lopussa Fury joutui kuitenkin myöntämään ihmisten muuttuessa tomuksi, että tällä kertaa Avengersit eivät pärjää yksin.

Captain Marvel julkaistiin tällä viikolla ja Muropaketin arvostelu elokuvasta löytyy täältä >>. Seikkailu jatkuu Avengers: Endgamessa huhtikuun 24. päivä.

Keskustelu

fury näki joidenkin ihmisten katoavan silmien edessä ja päätteli siitä että puolet maailmankaikkeudesta hävisi tuhkana ilmaan ? ja miten pysty tietään että Captain Marvel ei kadonnut myös :)

Muropaketin uusimmat