Uusimmat

Samuel L. Jackson selitti, miksi supersankarielokuvat ovat niin suosittuja juuri nyt

15.06.2018 17:02 Muropaketin toimitus

Samuel L. Jacksonin mielestä kiinnostus supersankariseikkailuita kohtaan on ollut olemassa aina. Vasta viime vuosina näitä tarinoita on kuitenkin ollut mahdollista toteuttaa teknisesti valkokangaselokuvina.

Näyttelijä Samuel L. Jackson on ollut mukana uusimmassa supersankaribuumissa alusta lähtien. Hän debytoi tällä saralla vuonna 2004 antamalla äänensä Ihmeperhe-animaation Frozonelle ja oli sittemmin ensimmäisiä näyttelijöitä, jotka allekirjoittivat pitkäaikaisen sopimuksen esiintymisestä Marvel-elokuvissa.

Cinemablendin haastattelussa Jackson selittää, miksi supersankarielokuvat ovat niin suosittuja juuri nyt. Hänen mielestään aika vain oli nyt niille kypsä:

“Meillä ei vaan ollut keinoja siihen tai teknologiaa, jolla tehdä niitä. Siitä lähtien, kun otin ensimmäisen supersankarisarjakuvan käteeni lapsena, tajusin että on olemassa avaruus. Ja katsoin tv:stä George Reevesin tähdittämää Supermania. Katsoin hauskaa Batmania. Joten ainahan niihin on ollut olemassa kiinnostus. Oli vain ajan kysymys, koska homma saataisiin toimimaan ja valkokankaille. Meillä oli supersankareita myös silloin kun olin lapsi.”

Jackson palaa Frozonen rooliin elokuun lopussa Suomen ensi-iltansa saavassa Ihmeperhe 2:ssa.

Katso Jacksonin haastattelu tästä: