Samuel L. Jacksonin ja Ryan Reynoldsin piristävän pöljä toimintaelokuva saa jatkoa – Tältä näyttää The Hitman’s Wife’s Bodyguardin traileri

14.04.2021 07:39 Muropaketin toimitus

Vuoden 2017 toimintakomedia The Hitman’s Bodyguard saa jatkoa kesäkuussa.

Lionsgate on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin ja julisteen Samuel L. Jacksonin ja Ryan Reynoldsin The Hitman’s Wife’s Bodyguard -elokuvasta.

Leffa on jatko-osa vuoden 2017 The Hitman’s Bodyguardille. Kakkososassa rooleihinsa palaavat Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ja Salma Hayek. Leffan pahista esittää Antonio Banderas, ja mukana on myös Morgan Freeman.

The Hitman’s Wife’s Bodyguardin on ohjannut ensimmäisestä osasta tuttu Patrick Hughes ja sen ovat käsikirjoittaneet Tom O’Connor, Phillip Murphy ja Brandon Murphy. Leffan ensi-ilta on näillä näkymin 16. kesäkuuta.

Ykkösosasta todettiin Muropaketin arvostelussa kesällä 2017 muun muassa seuraavaa:

”Tästä nauttiakseen on sammutettava aivot ja varauduttava siihen, että näyttävien ja ääriväkivaltaisten toimintakohtauksien lisäksi Ryan Reynolds ja Samuel L. Jackson huutavat, kinastelevat, kiroilevat, rähjäävät, nauravat toisilleen ja huutavat vielä vähän lisää vajaan kahden tunnin verran.”

Arvostelu: Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin The Hitman’s Bodyguard on rehellisen aivotonta ja ääriväkivaltaista kesähömppää