Samuel L. Jacksonin Nick Fury melkein menetti silmänsä ihan eri tavalla Captain Marvelissa

22.05.2019 17:01 | Muropaketin toimitus

Captain Marvel on myös Nick Furyn syntytarina. Siinä paljastettin, miten Samuel L. Jacksonin esittämä johtaja oikein menettikään silmänsä ja sai legendaariseksi muodostuneen silmälappunsa.

Marvel-elokuvien ystävät ovat pitkään odottaneet tietoa siitä, miten Samuel L. Jacksonin esittämä Nick Fury oikein sai kuuluisan silmälappunsa. Aiemmin tänä keväänä julkaistussa Captain Marvelissa tämä vihdoin selitettiin, mutta paljastus olikin yllättävämpi kuin moni oli osannutkaan ajatella.

Syylliseksi Furyn silmän menetykseen paljastui Goose-kissa, joka toki ei varsinaisesti kissa ole lainkaan. Elokuvan ohjaajat Ryan Fleck ja Anna Boden ovat kuitenkin paljastaneet, että heillä oli muitakin vaihtoehtoja olemassa Furyn silmän kohtaloksi.

“Siitä keskusteltiin paljon, eikä tämä ollut ensimmäinen vaihtoehto pöydällämme. Absurdeja ideoita oli itse asiassa valtavan paljon. Vahvin ehdokas näistä oli se, että hän olisi menettänyt silmänsä taistelussa Skrullien kanssa, mutta mitä enemmän ajattelimme sitä, se alkoi tuntua liian ilmiselvältä vaihtoehdolta. Ja koska tämä on yhtä lailla Nick Furyn syntytarina kuin Captain Marvelinkin syntytarina, ajattelimme, että olisi hauskaa, jos hän kehittäisi oman kertomuksen sille, mitä oikeasti tapahtui. Hän ei haluaisi puhua siitä ja ihmiset alkaisivat miettiä paljon vakavampia vaihtoehtoja sille, miten hän menetti silmänsä”, Ryan Fleck kertoo Comicbook Movielle.

“Eihän hän voinut kertoa ympäriinsä, että todellisuudessa häntä raapaisi kissa”, Boden lisää.