Sandman-sarjakuvasta julkaistaan kesällä kuunnelma huippunäyttelijöillä – Neil Gaimanin lisäksi mukana on mm. Andy Serkis, James McAvoy, Michael Sheen ja Taron Egerton

14.05.2020 17:00 Muropaketin toimitus

Kolmen ensimmäisen Sandman-tarinan mittainen kuunnelma julkaistaan 15. heinäkuuta.

Sandman-sarjakuvaan pohjautuvaa, tulevaa Netflix-sarjaa odotellessa Neil Gaimanin tuotannon ystäville on luvassa toisenlaista herkkua.

Gaiman ja DC Comics ovat julkistaneet, että Sandman-sarjakuvista julkaistaan kesällä kuunnelma, jossa hahmoille äänensä antavat huippunäyttelijät. Kolmen ensimmäisen Sandman-tarinan (Preludes & Nocturnes, The Doll’s House ja Dream Country) mittainen kuunnelma julkaistaan 15. heinäkuuta.

Kuunnelman keskeisimmässä ääniroolissa Morpheuksena toimii James McAvoy. Muissa rooleissa ovat muun muassa Riz Ahmed (Korinttilainen), Kat Dennings (Death), Taron Egerton (John Constantine), Samantha Morton (Urania Blackwell), Andy Serkis (Matthew the Raven) ja Michael Sheen (Lucifer). Kuunnelman kertojana toimii Gaiman itse.

LUE MYÖS: Tulevat elokuvat – Lista lähiviikkojen digitaalisista vuokra- ja myyntileffoista, suoratoistouutuuksista ja teatteriensi-illoista