Scarlett Johansson avautui Under The Skinin alastonkohtauksista: ”Minun oli pakko vapautua, jotta elokuva saatiin tehtyä”

13.03.2014 08:50 | Muropaketin toimitus

Under The Skin

Scarlett Johansson jää kesällä äitiyslomalle elokuvien tekemisestä, mutta naisen faneilla ei ole syytä suruun. Tänä keväänä Johanssonin voi nähdä niin Captain America: The Winter Soldierissa sekä Under The Skinissä. Ensi vuodelle on luvassa The Avengers: Age of Ultron.

Scifi-trilleri Under The Skinissä Scarlett Johansson esittää viettelevää avaruusvamppia. Rooli vaati vähäpukeisuutta, mikä ei ollut ihan helppo heitto Johanssonille.

 ”Vaalin yksityisyyttäni aika huolella. En todellakaan halua esitellä itseäni kauttaaltaan”, Johansson selitti Yahoo! Moviesin haastattelussa.

”Huomasin kuitenkin, että kun vaan annan mennä ja sallin minun olla hahmonani täysin läsnä ja tutkia itseäni… Huomasin, miten tuomitseva olen itseäni kohtaan ja miten tietoinen olen ihan kaikista asioista. Tämä ei koske vain alastomuutta, vaan myös monia eri tilanteita… Emme olisi voineet kuvata kohtauksiani, jos en olisi ollut vapautunut. Siinä mielessä Under The Skin oli hyvin vapauttava kokemus”.

Jonathan Glazerin ohjaamaa Under The Skinia on jo ehditty esittää mm. Telluriden, Toronton ja Lontoon elokuvajuhlilla. Varsinaisen ensi-iltansa se saa tänä keväänä. Saapumisesta Suomeen ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Scarlett Johanssonin kasvava maha ei ole este esiintymiselle The Avengersin jatko-osassa 4.3.2014
o Scarlett Johansson raskaana – miten käy supersankarihitti The Avengersin jatko-osan? 4.3.2014
o Scarlett Johanssonilla on ikäviä uutisia miespuolisille faneilleen 20.2.2014
o Scarlett Johanssonille oma supersankarielokuva? ”Sitä on jo alettu työstää” 13.2.2014
o Tämän tahdomme nähdä: Scarlett Johansson esittää viettelevää avaruusolentoa ”uuden Kubrickin” scifi-elokuvassa [traileri] 12.2.2014

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Yahoo! Movies