UUSIMMAT

Scarlett Johansson ei halunnut tehdä Black Widow’n sooloelokuvasta syntytarinaa – Ensi keväänä valkokankaalla nähdään “traumoja ja kipua”

29.11.2019 17:01 | Muropaketin toimitus

Black Widow’n oma elokuva julkaistaan 1. toukokuuta 2020.

Scarlett Johansson on tällä hetkellä Hollywoodin kuumimpia nimiä. Keväällä julkaistun Avengers: Endgamen lisäksi hänet nähdään pian Netflixissä julkaistavassa, Noah Baumbachin ohjaamassa Marriage Storyssä sekä Taika Waititin Jojo Rabbitissa. Puhumattakaan vihdoin julkaistavasta Black Widow’n omasta elokuvasta, joka saa ensi-iltansa ensi toukokuussa.

Vanity Fairin pitkässä haastattelussa Johansson kertoo Marvel-roolistaan, johon häntä ei alun perin edes valittu ja jonka omaa elokuvaa hän ei koskaan pitänyt itsestäänselvyytenä. Koska Black Widow on jo kaikille tuttu, Johansson kertoo, ettei hän halunnut tulevasta elokuvasta hahmon syntytarinaa.

“En halunnut sen olevan syntytarina, enkä vakoilutarina, enkä että se tuntuisi mitenkään pinnalliselta. Halusin tehdä sen vain siinä tapauksessa, että se sopii siihen, millaiseksi hahmo oli kanssani kasvanut. Olin viettänyt pitkän aikaa kuorien kerroksia pois – minusta tuntui että jos emme pääsisi kunnolla syvälle, elokuvan teossa ei olisi mitään järkeä. Tein oman osani Endgamessa ja olin siihen todella tyytyväinen. Olisimme voineet jättää kaiken siihen ja olisin ollut onnellinen. Joten piti olla tärkeämpi syy tehdä elokuva, eikä vain käyttää sitä lypsylehmänä”, Johansson avautuu.

Hän selittää, että elokuva käsittelee raskaita asioita, “traumoja ja kipua”: “Toivon että se on yhtä aikaa räjähtävä ja dynaaminen ja genrelle tyyppilliseen tapaan hauska, mutta toivon, että samalla voimme puhua itsensä epäilystä, epävarmuudesta, häpeästä, pettymyksestä, katumuksesta ja muusta.”

Johanssonin lisäksi Cate Shortlandin ohjaamassa Black Widow’ssa nähdään muun muassa Florence Pugh, David Harbour ja Rachel Weisz. Elokuvan kerrotaan sijoittuvan tarinallisesti Captain America: Civil Warin ja Avengers: Infinity Warin väliin.

Muropaketin uusimmat