Uusimmat

Scarlett Johansson kommentoi hahmonsa SENSUROITU Avengers: Endgamessa: “Se oli minulle kunnia”

05.09.2019 21:03 Muropaketin toimitus

Scarlett Johansson palaa Avengers-rooliinsa ensi keväänä julkaistavassa Black Widow -elokuvassa.

Sisältää juonipaljastuksen Avengers: Endgamesta!

Scarlett Johanssonilla on ollut aika hyvä vuosi. Hän on Hollywoodin parhaiten palkattu naisnäyttelijä, minkä lisäksi hänet nähtiin keskeisessä roolissa Avengers: Endgamessa, joka nousi maailmanlaajuisilla lipputuloilla mitattuna kaikkien aikojen menestyneimmäksi elokuvaksi.

Johanssonin Avengers-roolihahmo palaa valkokankaille jälleen ensi keväänä Black Widown omassa elokuvassa. Elokuva oletettavasti sijoittuu aikaan, jolloin Natasha Romanoff ei vielä ollut Avengersin jäsen, sillä Avengers: Endgamessa hän uhrasi henkensä Thanosin päihittämiseksi.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Johansson kertoo Black Widown kohtalon Endgamessa olleen hänelle kunnia.

“Sen lopullisuus oli surullista, mutta olin innoissani, että pääsin kuolemaan kunnialla. Tunsin, että hänen piti uhrata itsensä, ei pelkästään ihmisyyden vuoksi, vaan erityisesti ystäviensä vuoksi, ihmisten joita hän rakastaa. Se oli katkeransuloista”, Johansson selittää.

Tänä vuonna Johansson nähdään vielä Taika Waititin ohjaamassa satiirissa Jojo Rabbit sekä Netflixissä julkaistavassa, Noah Baumbachin ohjaamassa draamakomediassa Marriage Story, missä hän esittää toista pääosaa Adam Driverin rinnalla.