UUSIMMAT

Scarlett Johansson muisteli Marvel-uransa alkua: “Black Widow oli Iron Man 2:ssa yliseksualisoitu hahmo”

16.06.2021 09:40 | Muropaketin toimitus

Scarlett Johansson on esittänyt Black Widow -hahmoa Marvel-elokuvissa yli 10 vuotta. Vasta tänä vuonna hahmo saa oman elokuvansa.

Black Widow’n oma elokuva julkaistaan vihdoin ja viimein heinäkuun alussa, yli 10 vuotta hahmon ensiesiintymisen, vuonna 2010 julkaistun Iron Man 2:n, jälkeen. Näyttelijä Scarlett Johansson kertoi Colliderin haastattelussa muun muassa hahmonsa kehityksestä.

Johanssonin mukaan Black Widow on vuosien mittaan saanut karistettua harteiltaan alun yliseksualisointia. Hän kertoo hahmon muuttuneen paljon kymmenen vuoden aikana ja tämä myös näkyy heinäkuussa julkaistavassa elokuvassa.

“Kaikki liittyy siihen, että siirrytään pois tämän hahmon yliseksualisoinnista. Kun katsotaan vaikka Iron Man 2:sta – vaikka se oli todella hauska ja siinä on muutamia mahtavia kohtauksia, hahmo on niin seksualisoitu. Hänestä puhutaan kuin hän olisi vain jokin pala, kuin jotain omistettavaa – pala lihaa (piece of ass)”, Johansson selittää.

Black Widow saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 9. heinäkuuta. Elokuva julkaistaan samaan aikaan myös Disney Plussan lisämaksullisessa osiossa. Iron Man 2 puolestaan on katsottavissa Disney Plussan normaalilla kuukausimaksullisella puolella.