Scarlett Johansson nähdään alasti uutuuselokuvassa Under The Skin: ”En ole provosoiva ihminen”

07.04.2014 09:10 | Muropaketin toimitus

Scarlett Johansson

Scarlett Johanssonin tuorein elokuva on scifi-trilleri Under The Skin. Siinä näyttelijä esiintyy ilman rihmankiertämää.

Myös Heristä, The Avengersista ja Lost In Translationista tuttu Scarlett Johansson esittää Jonathan Glazerin ohjaamassa elokuvassa avaruusolentoa, joka saalistaa miehiä seksiä varten. Roolia on kehuttu näyttelijän uran parhaaksi. Samalla se on ensimmäinen kerta, kun Johansson esiintyy valkokankaalla ilman minkäänlaista vaatetusta.

Scarlett Johansson ei suostunut rohkeaan rooliinsa mutkitta. Hän halusi ensin varmistaa, että paljaan pinnan esittelyllä olisi jokin todellinen merkitys elokuvalle. Keskustelut ohjaajan kanssa saivat hänet vakuuttumaan siitä, ettei alastomuudella vain kalastella yleisöön kiimaisia mieskatsojia.

”En ole provosoiva ihminen”, Johansson selitti päätöstään New Yorkissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. ”On pakko olettaa, että joku ottaa ruutukaappauksen tuollaisesta kohtauksesta. Minun oli punnittava minkä arvoinen se riski on”.

Kun Johansson näki Under The Skinin ensimmäistä kertaa, hän oli omien sanojensa mukaan kauhuissaan muun muassa oman alastomuutensa tähden. ”En tiennyt miten niitä kohtauksia käytettäisiin. Kauhistukseni kaikkosi kuitenkin pian, koska elokuvan visuaalisuus otti vallan”.

Under The Skin on jo saanut ensi-iltansa Iso-Britanniassa. Vielä ei ole tiedossa, tuodaanko elokuva myös Suomeen.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Scarlett Johanssonin alastomuudella leikitellään Under The Skinin uudessa julisteessa 13.3.2014
o Scarlett Johansson avautui Under The Skinin alastonkohtauksista: ”Minun oli pakko vapautua, jotta elokuva saatiin tehtyä” 13.3.2014
o Tämän tahdomme nähdä: Scarlett Johansson esittää viettelevää avaruusolentoa ”uuden Kubrickin” scifi-elokuvassa [traileri] 12.2.2014

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Huffington Post