Scarlett Johansson saa mittavan palkkion paluusta Black Widow’n rooliin

02.05.2019 17:04 | Muropaketin toimitus

Black Widow’n oman elokuvan on määrä ilmestyä ensi vuoden aikana.

Avengers: Endgame tarjosi tietynlaisen päätöksen yli kymmenen vuotta jatkuneelle Marvel-saagalle. Osa hahmoista sai omalle tarinalleen selkeän päätöksen, mutta moni hahmoista jatkaa MCU:n parissa myös tulevaisuudessa – muodossa tai toisessa.

Yksi jatkavista hahmoista on Scarlett Johanssonin esittämä Black Widow, jonka omaa elokuvaa on odotettu vuosikausia, kun Iron Man, Thor, Captain America ja jopa Ant-Man ovat saaneet omille tarinoilleen jopa jatko-osia. Black Widow’n oman elokuvan on nyt määrä ilmestyä ensi vuonna, mutta vielä siitä ei ole virallisesti julkistettu, mihin ajankohtaan se sijoittuu, eikä sen juonesta ole mitään tietoa.

Jotain suurta Marvel on kuitenkin elokuvalle kehittelemässä, sillä The Hollywood Reporterin uutisen mukaan Johansson tienaa siitä elokuvan näyttelijänä ja tuottajana 20 miljoonaa dollaria.

Black Widow -elokuvan ohjaa Cate Shortland ja käsikirjoituksesta vastaavat Ned Benson ja Jac Schaeffer. Muihin rooleihin on tähän mennessä kiinnitettynä IMDb:n mukaan Hellboy-tähti David Harbour, Rachel Weisz, Florence Pugh ja O-T Fagbenle.