Scarlett Johanssonilla on synkkiä, mutta myös odotettuja uutisia Black Widow’n tulevaisuudesta Marvel Studiosin elokuvissa

23.10.2019 09:19 | Muropaketin toimitus | 1

Black Widow’n sooloelokuva nähdään ensi vuoden toukokuussa.

Jos lukijoistamme nyt vielä sattuu löytymään joku, joka ei ole nähnyt Avengers: Endgame -elokuvaa, niin tämä juttu spoilaa sen tapahtumia.


 

Scarlett Johanssonin esittämä Black Widow heitti elokuvassa henkensä, eikä ole näyttelijän mukaan palaamassa kuolleista. Johansson vieraili The Tonight Show With Jimmy Fallon -ohjelmassa promoamassa uutta Taika Waititin ohjaamaa Jojo Rabbit -leffaansa, mutta kertoi myös Black Widow’n kohtalosta ja hahmon tulevasta sooloelokuvasta.

– Rehellisesti, hahmon kuolema oli se loppuratkaisu jonka tarvitsin. Olin Endgamen jälkeen sekä henkisesti että fyysisesti aivan loppu, Johansson sanoo.

– Monet asiat eivät ole varmoja, mutta kuolema on. Fanit uskovat hahmon vielä palaavan, selittäen minulle ettei Black Widow oikeasti kuollut tai hänen heittäneen henkensä jossain vaihtoehtoisessa todellisuudessa. Mutta ei, kuolema on melko lopullinen asia.

Johansson esittää hahmoa kuitenkin vielä Black Widow’n sooloelokuvassa, joka saa ensi-iltansa 1. toukokuuta 2020.

Keskustelu

Kysymys kuuluu että jos Kapu Amerikkalainen kävi palauttamassa jokaisen kiven hetkeä sen jälkeen kun ne käytiin hakemassa, niin miksei samalla mennyt hetkeä aikaisemmin palauttelemaan sielukiveä Red Scummille ja seivannut siinä Black Widown, todeten vain että "deal is off" tai sitten jos diili oli "soul for a soul" niin tehnyt vaihtokaupan toisinpäin?

Kuten on jo aikoja sitten huomattu, niin nuo sarjakuvasankareiden kuolemat ovat juuri niin lopullisia kun niiden tarvitaan olevan, eli jos tarvitsee herättää joku huippusuosittu Ironman kuolleista, niin hänet kyllä herätetään tavalla tai toisella.

Muropaketin uusimmat