Scarlett Johanssonin esittämä Black Widow saamassa vihdoin oman elokuvan?

12.01.2018 13:23 | Muropaketin toimitus

Musta Leski

Miespuoliset Avengers-hahmot ovat seikkailleet sooloelokuvissaan jo vuosia, mutta Black Widown omaa elokuvaa on saatu odottaa. Nyt sellaisesta on vihdoin alettu vihjailla Marvelin suunnalta.

Scarlett Johanssonin Avengers-elokuvissa esittämän Black Widown omaa Marvel-elokuvaa on penätty jo pitkään. Vihdoin alkaa kuitenkin näyttää siltä, että Disney ja Marvel voisivat olla lämpenemässä sellaisen teolle ja tarjoamassa Avengers-faneille myös Natasha Romanoffin sooloseikkailun.

Varietyn mukaan Black Widow -elokuvan käsikirjoituksen teko on annettu aloittelevalle käsikirjoittajalle Jac Schafferille. Uutisen mukaan Marvel-pomo Kevin Feige on keskustellut asiasta useiden käsikirjoittajakandidaattien kanssa ja Marvelin johto on tavannut Johanssonin mahdollisen elokuvan tiimoilta. Elokuva ei kuitenkaan ole vielä virallisesti saanut vihreää valoa.

Schaffer on tunnettu käsikirjoitusten mustalla listalla (arvostetut käsikirjoitukset, joita ei ole vielä valittu tuotantoon) olevasta tarinastaan The Shower, joka on komedia vauvajuhlien aikaan tapahtuvasta alieneiden hyökkäyksestä. Anne Hathaway oli hetken aikaa kiinnitettynä kyseiseen tarinaan.

Schafferin käsikirjoitukseen pohjautuen on myös tulossa elokuva Nasty Women, joka on uusintaversio vuonna 1988 ilmestyneestä rikoskomediasta Herrasmieshuijarit. Hathaway nähdään myös sen pääosassa.

Sooloelokuvaa odotellessa Johanssonin Black Widow nähdään huhtikuussa ensi-iltansa saavassa Avengers: Infinity War -seikkailussa.