Uusimmat

Scarlett Johanssonin Musta leski saa vihdoin sooloelokuvan?

09.05.2016 09:59 Tatu Junni

Marvel Studiosin selkeästi suosituin naishahmo Musta leski ei ole vielä omassa elokuvassaan seikkaillut. Tilanne on kuitenkin muuttumassa.

Deadline-sivuston haastattelussa Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige totesi, että Scarlett Johanssonin esittämä vakoojasankari voisi saada oman sooloseikkailunsa ”vaihe 4:n” aikana.

Koko kommentti kuului seuraavasti:

”Olemme ilmoittaneet mitkä yhdeksän elokuvaa teemme vuoden 2019 loppuun mennessä. Keskustelemme vasta siitä, mitä sen jälkeen tapahtuu. Olemme sekä luovassa mielessä että tunnetasolla sitoutuneet Mustaan leskeen. Hän on mielestämme mahtava hahmo ja Scarlett Johansson esittää häntä upeasti. Musta leski on yksi merkittävimmistä Kostajista ja haluaisimme hänelle oman elokuvasarjansa”.

Marvel Studios ei ole vielä julkaissut yhtäkään naissankariin keskittyvää elokuvaa. Tilanne kuitenkin muuttuu vuonna 2019 Captain Marvel -elokuvan myötä. Musta leski voisi olla luontevaa jatkoa naishahmojen valkokangasseikkailuille.

Dome.fi:n äänestyksessä peräti 44 prosenttia vastaajista ilmoitti haluavansa kaikista Kostajien hahmoista oman elokuvan nimenomaan Mustalle leskelle:

Musta leski, Haukka vai Vision – Minkä Marvel-sankarin pitäisi saada oma elokuva?

Seuraavan kerran Natasha Romanoff nähdään Marvel-elokuvissa tällä tietoa vuoden 2018 Avengers: Infinity War – Part I:ssa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat