Scarlett Johanssonin oma Marvel-elokuva löysi ohjaajansa

13.07.2018 08:27 | Muropaketin toimitus

Black Widow’n sooloseikkailun ohjaa australialainen Cate Shortland.

Scarlett Johansson -fanien vuosikausia odottama Black Widow saa oman elokuvansa ja sen ohjaajaksi on nyt The Hollywood Reporterin mukaan kiinnitetty australialaisohjaaja Cate Shortland. Black Widow’n sooloseikkailua ei ole vieläkään vahvistettu studion toimesta, mutta se on jo jonkin aikaa ollut julkinen salaisuus.

Marvel Studios tahtoi Black Widow’n ohjaajaksi nimenomaan naisen. Listalla oli alun perin 70 ohjaajaa, joista päädyttiin lopulta viiteen vaihtoehtoon. Shortlandin lisäksi duunista kilpailivat lopulta Amma Asante (Belle), Maggie Betts (Novitiate), Melanie Laurent (Galveston) ja Kimberly Pierce (Boys Don’t Cry, Carrie).

Ohjaaja Shortland on Marvelille perinteiseen tyyliin vielä vähän tuntemattomampi nimi. Hän ohjasi viime vuonna hienon Berlin Syndrome -kauhuelokuvan, jonka lisäksi hän on tehnyt elokuvat Somersault (2004) ja Lore (2012).

THR kertoo myös Jac Schaefferin rustanneen elokuvan tuoreimman käsikirjoituksen, ja tarinan tapahtuvan menneisyydessä, ajassa ennen ensimmäistä The Avengers -elokuvaa.

Black Widow -elokuvan ensi-illasta tai muista näyttelijöistä ei ole vielä tietoa. Hahmo nähdään seuraavan kerran ensi kesänä ensi-iltansa saavassa Avengers 4:ssä.

Muropaketin uusimmat