Uusimmat

Schwarzenegger palaa Conanin rooliin: ”Luvassa on jotain sellaista, mitä valkokankaalla ei ole nähty”

04.12.2012 13:45 Muropaketin toimitus

Conan

Arnold Schwarzenegger tekee paluun Conan-barbaarin rooliin Chris Morganin tuottamassa The Legend of Conanissa. Nyt Morgan on kommentoinut tekeillä olevan elokuvan sisältöä ja tyyliä Hero Complex -sivustolle.

Chris Morganin mukaan Arnold Schwarzeneggerin uusi Conan-elokuva ei ole yhtä toiminnallinen elokuva kuin pari ensimmäistä fantasiaseikkailua. No, ei ainakaan Conanin osalta.

”Hän ei enää lähde taisteluihin, mutta ajautuu sellaiseen kuitenkin ja hän joutuu kohtaamaan sen barbaarin, joka hän oli nuorempana”, Morgan visioi iäkkäästä Conanista kertovaa elokuvaansa. ”Rakastan sitä, miten Conan on ollut elämänsä aikana elämänsä aikana: merirosvo, taktikko ja komentaja. Tässä elokuvassa paneudumme joihinkin näistä aiheista – luvassa on jotain sellaista, mitä valkokankaalla ei ole vielä nähty.”

Morgan on ilmoittanut olevansa John Miliuksen alkuperäisen Conan-elokuvan suuri fani. Niinpä luvassa ei olekaan mikään reboot vaan vanhan tutun sankarin paluu valkokankaalle – paino sanalla ”vanhan”.

”Haluan elokuvaan Conanin, joka ei välttämättä ole menettänyt otettaan, mutta jonka on karistettava ruosteet harteiltaan. Haluan keskittyä siihen. Näin sankaritarinasta tulee vielä mahtavampi. Conanin on kohdattava haasteita. Vihollisarmeijoiden sijaan suurin haaste on epäilys itseä kohtaan ja yltäminen sankaritekoihin ihmisten ennakkoluuloista huolimatta”, Morgan hehkutti Hero Complexille.

The Legend of Conan saa ensi-iltansa kesällä 2014.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Hero Complex