UUSIMMAT

Scifijännäristä High Life julkaistiin virallinen juliste – Pääosassa Twilight-tähti

16.01.2019 17:00 | Muropaketin toimitus

Claire Denisin ohjaama High Life sai maailmanensi-iltansa Toronton elokuvajuhlilla viime vuonna. Yhdysvalloissa ensi-ilta on 12. huhtikuuta.

A24 on julkaissut virallisen julisteen Claire Denisin ohjaamasta tieteisjännäristä High Life. Elokuva kertoo joukosta rikollisia, joita ollaan kuljettamassa avaruusaluksessa kohti mustaa aukkoa. Heille on kerrottu, että heidät vapautetaan sen jälkeen, kun he ovat tutkineet mustaa aukkoa, mutta samalle heille tehdään seksuaalisia kokeita. Tarinan keskiössä nähdään isä ja tytär, jotka koittavat selviytyä matkasta hengissä.

High Lifen pääosissa nähdään Twilight-elokuvista ja Harry Potterista tuttu Robert Pattinson, Mia Goth (Suspiria, A Cure for Wellness) ja Oscar-palkittu Juliette Binoche (Englantilainen potilas). Ohjaaja Claire Denis toimii myös elokuvan yhtenä käsikirjoittajista yhdessä Jean-Pol Fargeaun, Geoff Coxin ja Nick Lairdin kanssa.

High Life julkaistiin jo viime vuonna Toronton elokuvajuhlilla, mutta vasta nyt tieteiselokuva saa ensi-iltansa suuremmassa levityksessä. Traileri on luvassa lähipäivinä.