Uusimmat

Scream 5:n salaisuudet pysyvät toistaiseksi turvassa – David Arquette koittaa pitää suunsa kiinni: “Ghostface nappaa minut muuten”

17.06.2020 21:00 Muropaketin toimitus

Scream 5 on työn alla Ready or Not -ohjaajien toimesta. Kevin Williamson on mukana vastaavana tuottajana.

Viidennestä Scream-elokuvasta ei tiedetä vielä paljon mitään. Se on kuitenkin jo varmaa, että David Arquette uusii tutun roolinsa Dewey Rileynä tulevassa elokuvassa, eikä hän Cinemablendin mukaan malttaisi pysyä nahoissaan päästäkseen aloittamaan.

Näyttelijä itse on saanut käskyn pysyä tulevasta elokuvasta hissukseen.

“Saamassani sopimuksessa sanottiin käytännössä niin, että Ghostface tulee, jos rikon sopimuksen. Että se on siinä, olen mennyttä, kaikki on mennyttä. Se oli todella tiukka sopimus, joten en tiedä mitä oikein saisin tai voisin sanoa. Mutta olen hirveän innoissani, että saan olla mukana ja pääsen työskentelemään yhdessä projektille siunauksen antaneen Kevin Williamsonin ja näiden uusien elokuvantekijöiden kanssa. Minulla on niin iso suu, että en uskalla sanoa oikein mitään”, Arquette kertoo.

Scream 5:n ohjaajiksi on kiinnitetty mainiosta Ready or Not -kauhukomediasta tutut Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett. Käsikirjoituksesta vastaavat puolestaan James Vanderbilt ja Guy Busick. Williamson jatkaa vastaavana tuottajana.

Jos asiat sujuvat suunnitellusti, kuvaukset saattavat alkaa ensi syksynä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Ready Or Not on nerokkaan viihdyttävä kauhuelokuva – Samara Weavingin pelottelua katsoo hymyssä suin