“Se on suoraan sanoen mestariteos” – The Witch -ohjaaja Robert Eggersin uusi leffa kuulostaa erittäin veriseltä ja samalla kaikkien aikojen viikinkielokuvalta

24.03.2021 09:16 Muropaketin toimitus

Robert Eggersin kolmas elokuva on viikinkiepookki nimeltään The Northman.

The Witch – ja The Lighthouse -ohjaaja Robert Eggersin kolmannessa The Northman -elokuvassa näyttelevä Ralph Ineson hehkuttaa NME:n jutussa tulevan viikinkileffan olevan mestariteos.

– Se on valtaisa elokuva. Näin noin neljän minuutin mittaisen koosteen jo kuvatusta materiaalista, joka oli todella upeaa. Rob Eggersin mielikuvitus yhdistettynä viikinkimytologiaan, voi hyvä jeesus, Ineson hehkuttaa.

The Northmanissa nähdään myös muun muassa Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Willem Dafoe ja Björk. Ineson kuvailee Skarsgårdin olevan näkemässään kohtauksessa kuin petoeläin.

– Mukana on kohtaus, jossa fyysisesti huippukunnossa oleva Alexander voittaa taistelun, menee polvilleen, repii vastustajansa kurkun auki hampaillaan ja huutaa jumalille yläkroppa paljaana. Hän on treenannut itsensä hirviöksi. Leffasta tulee mestariteos, Ineson jatkaa.

The Northmanin ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.