Selitetty: Tämän takia Avengers: Age of Ultronin aivopierua ei huomioitu Avengers: Infinity Warissa ja Avengers: Endgamessa

10.06.2019 20:01 | Muropaketin toimitus

Avengers: Age of Ultronissa orastanut Hulkin ja Black Widow’n romanssi jätettiin myöhemmissä elokuvissa pöydälle.

Mark Ruffalon esittämän Bruce Bannerin ja Scarlett Johanssonin Natasha Romanoffin välille viriteltiin romanssia Avengers: Age of Ultronissa. Tämä kuitenkin katkesi alkuunsa, kun Hulk lennätettiin elokuvan lopussa avaruuteen. Avengers: Infinity War ja Endgame jättävät hahmojen välisen romanttisen menneisyyden kuitenkin täysin huomioimatta.

Elokuvien käsikirjoittajat Christopher Markus ja Stephen McFeely avaavat Empiren haastattelussa päätöstä jättää Hulkin ja Black Widow’n romanssi pois yrityksistä huolimatta. “Kyllä me todella yritimme. Infinity Warissa meillä on monia käyttämättömiä kohtauksia”, McFeely kertoo kohtausten päätymisestä leikkaushuoneen lattialle.

Käsikirjoittajakaksikko sanoo, ettei romanssi vain oikein sopinut viimeisten Avengers-elokuvien isompaan kuvioon. McFeelyn mielestä olisi tuntunut erikoiselta, jos kaiken keskellä olisi kerottu, että he seurustelevat: “Kaikkia tarinan lankoja ei voi sitoa yhteen vaikka haluaisikin. Meidän mielestämme oli elegantimpaa jättää tämä asia käsittelemättä.”