Selitetty: Tämän takia Hulk muuttui niin paljon Avengers: Infinity Warin ja Avengers: Endgamen välisenä aikana

20.08.2019 20:00 | Muropaketin toimitus

Avengers-ohjaajilla on selitys sille, miksi Mark Ruffalon esittämä Hulk muuttui niin paljon Avengers: Infinity Warin ja Avengers: Endgamen välillä.

Mark Ruffalon esittämä Bruce Banner / Hulk koki suurimman muodonmuutoksen Avengers: Infinity Warin ja Avengers: Endgamen välillä. Endgamessa nimittäin nähdään älykäs Hulk, jossa on hahmon molemmista puolista parhaat osat.

Wiredin haastattelussa elokuvien ohjaajat Joe ja Anthony Russo ovat antaneet selityksen Hulkin muutokselle. Heidän mukaansa kaikki lähti liikkeelle siitä, kun hahmo ei pärjännyt Thanosille Infinity Warin lopputaistelussa.

“Banner jää elokuvan jälkeen tilanteeseen, missä kumpikaan hänen versioistaan ei pysty pysäyttämään Thanosia. Joten hän keskittyy siihen, ettei niin tapahtuisi enää koskaan. Ja tämä on tarpeeksi hyvä motivaatio sille, että hän onnistuu vihdoin yhdistämään molemmat puoliskonsa”, Anthony Russo selittää.

Bannerin muutosta älykkääksi Hulkiksi ei missään vaiheessa näytetä valkokankaalla, mutta tekijöiden mielestä tämä ei ollut tarpeen. Heidän mielestään katsojat ymmärtävät tämän muutenkin.

Katso koko haastattelu oheisesta videosta:

Muropaketin uusimmat